Julbrev från rektor

Hej alla föräldrar och elever!

Här kommer en liten julhälsning från mig.

Höstterminen 2016

Vi har haft en lugn och bra hösttermin på Lillholm/Ekholm/Österholm. Flytten till Österholm har gått över förväntan. Tack till alla elever, föräldrar och medarbetare för det!

Traditioner

På vår skola tycker vi som ni vet att det är viktigt med traditioner – och särskilt sådana som innehåller musikaliska inslag. Vi har haft en väldigt fin FN-samling, en fantastisk adventskonsert och nu på tisdag är det dags för Lucia. Gå gärna in på vår hemsida www.lillholmsskolan.stockholm.se där vi lägger upp filmer så att även ni föräldrar kan få njuta av våra musiktraditioner.

Varning GTA 5

Åter igen vill jag, så här i julklappstider, skicka med en varning gällande ett dataspel som heter GTA 5. Vi förstår att många av våra elever spelar det här spelet. Spelet bygger på våld och sex. Spelaren kan stycka, bränna upp, tortera, döda och våldta människor. Våldet i spelet är extremt grovt och språket är mycket ovårdat och fullt av sexuella anspelningar. Spelet har en åldersgräns på 18 år och är mycket, mycket olämpligt för elever i grundskolan.

Till sist önskar jag er alla en riktigt GOD JUL, ett GOTT NYTT ÅR och välkomna tillbaka till skolan tisdag den 10 januari 2017.

Annika Hällsson

Tel. 076 – 12 24 703